Good night

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 15,95
Het artikel is uitverkocht.

De levertijd bedraagt 21 dagen.

Er zijn van die nachten dat je hoofd nog vol zit met gedachten die je maar niet loslaten ze geven je een gevoel van angst van reddeloosheid,  je bent je middelpuntje van rust kwijt en slapen is een ware ramp geworden.

Deze geur is bedoeld om lekker te kunnen slapen om je onrustige gedachten , en je angst om te gaan slapen te stoppen. Je kunt je beter overgeven aan slaap omdat alle ingrediënten van deze geur bedoeld zijn om je in jouw middelpuntje te krijgen. Zodat alle energie daar naar toe gaat naar je onderbuik. Daar is de rust en kun je je overgeven aan slaap.
 

Maak iedere avond voor het slapen gaan een voetbad met Himalaya zout en 5 druppels Good Night. Of laat je masseren. Je kunt ook een wrijfolie maken van 50 ml basis olie, bijvoorbeeld Amandel olie. Voeg hier 20 druppels Good Night aan toe, goed schudden en smeer hier je voeten, benen onderrug en onderbuik mee in.

Ook is het fijn om een paar druppels op een wattenschijfje te druppelen en dit je je bed te leggen, in de buurt van je neus.

 Samenstelling :

Ingrediënten: Lavendel, Anijs, Mandarijn, Rozenhout, Ylang Ylang, Eucapyptus Radiata, Valeriaan, Melisse officinalis, Kamille Rooms.
Kristallen: Versteend hout, Tijgerijzer, Heliotroop, Aragoniet, Kianiet.
Remedies: Earthstar, Bescherming, Chakra balans.

flesje 10 ml

© 2015 - 2024 Grobelia's Kruidenwinkeltje - Alle kruiden, specerijen ,thee en veel meer | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel